zaterdag 19 december 2009

Research Design 2 succesvol afgerond

Donderdag 17 december 2009 hebben wij het college Research Design 2 [periode 2 2009/10] afgerond met een heel geslaagde borrel op de Zuidas. Alle tweede jaars Research Master-studenten (en natuurlijk ook hun begeleiders, Adrienne Huijzer en Ben Peperkamp) hebben voor dit college de handen flink uit de mouwen gestoken!

Het laatste - meest intensieve - deel van het college stond in het teken van presentaties van onderzoeksvoorstellen. Hierbij moesten de studenten elkaar beoordelen volgens NWO-criteria door het toekennen van (anonieme) A, B of C kwalificaties. A = excellent, B = goed, maar moet opnieuw doordacht, en C = ach neen, echt niet zo (tegen de achtergrond van onze diepste bewonderingen voor het gedane werk). De drie studenten die uiteindelijk door de andere studenten de fictieve NWO-beurs kregen toegewezen, zullen hun presentatie overdoen op het aanstaande Graduate Seminar. Komt u ook naar hen luisteren? Zij behoren tot de besten van onze facultaire gemeenschap.

De drie studenten die zullen presenteren zijn Kimberley van den Berg (archeologie, het hoogst geeindigd met slechts 1 B en 0 C), Gudrun Reijnierse (taalkunde, metaforenonderzoek) en Stefan Norbruis (taalkunde, latijn). Naast de bovenstaande studenten verdienen ook de volgende studenten alle lof. Zij werden ook hoog geprioriteerd door hun medestudenten: Sanne Muurling (geschiedenis), Corine Tetteroo (archeologie) en Mark Opmeer (geschiedenis). Er is goed werk verricht en de studenten kunnen tevreden het nieuwe jaar ingaan!

Geen opmerkingen: