vrijdag 14 januari 2011

Research Master 2011-2012


Toen ik op 1 juni 2007 aan de VU met werken begon, was er slechts één researchmasterstudent op het gebied van de Letterkunde. Nu, in januari 2011, hebben we er ruim tien: allen hard werkende en getalenteerde studenten die zich gedurende de tweejarige masteropleiding met overgave tot onderzoeker willen ontwikkelen. Ook voor volgend academiejaar [2011/12] zijn we op zoek naar geïnteresseerden voor deze tweejarige master die  door de VU Graduate School of Humanities wordt geherbergd!

Bachelorstudenten in en buiten de VU met uitgesproken ambities op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en meer dan gemiddeld goede studieresultaten, kunnen zich aanmelden. Wie nieuwsgierig is naar dit uitdagende programma en wil weten hoe z/hij zich kan kandideren, kan contact opnemen met Ben Peperkamp of een van de andere hoogleraren uit onze groep.

Maar raadpleeg altijd eerst de inleidende powerpoint (uit 2009, maar in 2011 nog steeds actueel). Ook voor studenten die "twijfelen", geldt de uitnodiging contact op te nemen. Wat kan mooier zijn dan een een tweejarig intensief verkeer met kunst en kunstwetenschap en alle aandacht om je verder te ontwikkelen?


Geen opmerkingen: